tisdag 12 september 2017

Bio på en tisdag






Det har väl knappast undgått nån som följer mig här eller på instagram att det har varit tufft att börja jobba efter semestern. Det var ju liksom inte bara att börja jobba efter lång sommarledighet, det var jobba på nytt ställe. Nytt uppdrag, nytt projekt, ny miljö, nya kollegor, nytt kontor. Men fortfarande lite mer än en timmes pendling enkel resa. Jag är såååå trött på pendling, men det är vad det är. Jag får göra det bästa av det tills jag hittar nåt spännande närmare hem. 



Och så får jag göra som idag. Passa på att utnyttja de tillfällen som finns att ta sig hem lite tidigare, jobba in tiden medan jag sitter på tåget hem (tackålov för trådlöst nätverk!) och så göra nåt trevligt på kvällen. 



Barnen åkte hem till mormor och maken och jag möttes på bio. På vår nya favoritbiosalong. Alltså, det finns inget alternativ till detta. Varför gå på vanlig biosalong när man kan gå så här? Vi beställde vårt vanliga biosnacks, se bilden, men nästa gång kommer vi nog beställa varm mat istället. Låter helt galet, men det såg såååå gott ut när de som satt bredvid oss i biosalongen åt kantarellrisotto! 



Filmen? Kommer i ett eget inlägg. 




Inga kommentarer: