måndag 17 april 2017

En balanserad kost










Har tidigare berättat att mina vardagsfrukostar oftast består av kaffe och två Falu Rågrutknäcke. Därför uppskattar jag extra mycket hotellfrukostar. Eller de där helgfrukostarna när man har kylen full av mat från kvällen före och maten funkar bra som frukostmat. Som till påsk.



Som igår.








När jag kunde duka fram en frukost extra allt.
Den uppmärksamme ser kanske nåt icke-så-frukostaktigt skymta längst bort på bordet?








Påskefterrätten! Som vi inte orkade äta på påskafton! 








Den fick åka fram som frukost-efterrätt istället. Jamen vaddå? Man brukar ju avsluta en hotellfrukost med nåt sött och gott, eller hur?








En liten bit cheesecake för att kickstarta dagen. Jag ska tänka på den när jag på tisdag morgon äter mina två knäckemackor till frukost... Balans, kallas det visst. Visst?




Inga kommentarer: