tisdag 29 januari 2013

Dille

Dottern önskar sig ett husdjur. Hund, katt eller hamster. Eller häst. Eller en av varje. Det kan variera från dag till dag. Men husdjur vill hon ha.

Alternativt en klänning med katter på. Som den här från Lindex.

(bild från lindex.com)

 Själv har jag dille på tröjor. Jag skulle kunna tänka mig en av en av varje sån här.



6 kommentarer:

Nilla sa...

Nöjer hon sig med en klänning med katter istället för en riktig katt är det ju bara att gå och köpa en! :-)
(Apropå paraplyaralia på Instagram så skrev jag att jag hade haft dem i över fem år. Men sedan kom jag på att jag har ju ett bloggarkiv. Då fick jag fram datumet då jag köpt dem :-) det var sju år sedan. Det är ju sånt man ska ha sin blogg till!) /Nörden

smile sa...

Nilla: Jamenvisst, det väl därför man har bloggen? Perfekt att gå tillbaka och få svar på det mesta som man annars hade glömt. :-)

Jennica... sa...

Åhh, de har fått in jättesöta barnkläder hos Lindex! Riktigt våriga med fina färger och mönster. Gillar Lindex, tycker de är väldigt duktiga på barnkläder.

Kram Jennica

smile sa...

Jennica: Lindex har riktigt fina barnkläder ibland. Min favorit var den svartvitrandiga t-shirten med katter på, men den gillade hon inte alls.

♥ mamman i huset ♥ sa...

Ja alla dessa djur... Vi håller nästan på att falla för tjatet. Ska nog hyra något djur till sommaren. Eller kanske skaffa hamster. De lever ju ändå bara ett år eller så. Kanske räcker det.

Samtidigt är E livrädd för alla djur. Undrar hur det skulle gå egentligen.

Men än så länge nöjer vi oss med dammråttorna.

smile sa...

Tack för tipset! Nästa gång hon säger nåt ska jag svara att vi ju redan har husdjur. Dammråttorna!